Cégünkről

A Metall-Carbon Gépgyártó Kft. története 1953-ban kezdődött.

Jogelődje a Bányászati Ellátó Vállalat nyomdokain haladva ma is a magyar bányászati és anyagmozgatási piac meghatározó szereplője.


Tevékenységeink:

  • működő bányászati és anyagmozgatási rendszerek alkatrészellátása
  • új szállítórendszerek kulcsrakész szállítása
  • termelő üzemek belső anyagmozgatási rendszerének kialakítása.

 Fővállalkozásban lebonyolítjuk:

  • folyamatos anyagmozgató és szállító rendszerek tervezését, gyártását,
  • valamint a helyszíni összeállítását és üzembe helyezését,
  • kapcsolódó berendezések, építmények megvalósítása,
  • acélszerkezetű épületek, csarnokszerkezetek, hídszerkezetek, osztályozó berendezések, átadó állomások tervezése és komplett kivitelezése.

Korszerű projekttervezési módszereket  (MPP) alkalmazunk a létesítmények gazdaságos és határidőre történő megvalósítása érdekében.

Tervező irodánk felkészült a teljes rendszer gépészeti tervezésére. A tervező munka során alkalmazott szoftver eszközöket folyamatosan korszerűsítjük, jelenleg Solid Edge és Autocad tervező programokat, speciális méretező programokat (Cosmos M, Axis VM) alkalmazunk. Tervezőink sok évtizedes felhalmozott tapasztalattal rendelkeznek a gördülőelemes és a hevederes szállítópályás  mozgatás műszaki-technológiai megoldásainak terén.

Speciális iparági alkalmazások hosszú sora alapozza meg a szervezet szakmai felkészültségét. 
Gyártóüzemünket leányvállalati formában működtetjük. Megfelelő gyártási kapacitással rendelkezünk hegesztett acélszerkezetek, gépészeti forgácsolt alkatrészek, lemezalkatrészek létrehozásához. 

Termékeink megtalálhatók a magyarországi és külföldi erőművek szén és salakszállító rendszereiben, cukorgyárakban, vakolatgyárakban, kavics és kőbányákban, a vegyipari termék gyártás, a gépipar, mezőgazdaság, valamint a hulladékkezelés és feldolgozás üzemeiben.

Versenyképességünk alapfeltételének tekintjük a korszerű műszaki megoldások adaptálását, technológiai felszereltségünk folyamatos korszerűsítését, szakemberállományunk rendszeres továbbképzését. Társaságunk és leányvállalataink ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert működtetnek ezzel is törekedve a megrendelői igények színvonalas kielégítésére. Termékeinket megfeleltetjük az Európai Uniós minőségügyi irányelveknek.

Céginformációk

Metall-Carbon Gépgyártó Kft.
1138 Budapest Úszódaru utca 2. 6/2., Pf.212 Budapest 1550

Térkép

1138 Budapest Úszódaru utca 2. 6/2.  terkepuszodaru

 

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház